Voetexpert worden?

De vereniging van Voetexperts is een overkoepelende netwerkorganisatie waarbij podotherapeuten en verschillende orthopedisch schoenmakers zijn aangesloten. Op dit moment bieden deze voetspecialisten de beste zorg op meer dan 175 praktijklocaties verspreid over Nederland.
De belangrijkste doelen van Voetexperts zijn:
  • Cliënten de mogelijkheid geven om in contact te komen met alle typen voetzorgspecialisten.
  • Een club met ondernemers vormen. Deze ondernemers staan open voor elkaar en delen hun kennis en kunde onderling waarbij uiteindelijk de cliënt van nog betere voetzorg wordt voorzien.
Binnen Voetexperts zijn grotere praktijken vertegenwoordigd met meer dan 50 locaties maar ook de ondernemer met een of twee locaties is van harte welkom. Juist dit zorgt voor een mooie dynamiek van ondernemers waarbij door verschillende brillen naar bepaalde vraagstukken wordt gekeken.

Jaarlijks worden er partnerdagen georganiseerd. Dit doen we minimaal vier keer per jaar. Naast een thema dat als doel heeft om je als ondernemer te prikkelen en te inspireren is er voldoende ruimte om jouw bedrijfsvoering met collega’s te vergelijken, te verbeteren en elkaar te versterken. Op deze dagen staat ondernemerschap centraal en niet podotherapie. Ten slotte zijn we allemaal ondernemers binnen Voetexperts.
Naast partnerdagen organiseren we congressen en opleidingsdagen voor personeelsleden van Voetexperts. Daarnaast genereren we inkoopvoordelen bij verschillende leveranciers waar we afspraken mee hebben gemaakt.
Binnen onze vereniging zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde en enthousiaste ondernemers binnen de podotherapie. Mocht je interesse hebben in een vrijblijvende kennismaking? Vul dan onderstaande formulier in. Graag komt een van onze bestuursleden kennis met je maken om meer te vertellen over Voetexperts.

Benieuwd welke ondernemers u reeds voorgingen binnen Voetexperts? Scrol dan naar beneden op deze pagina. Onder het contactformulier treft u de aangesloten ondernemers aan.
 
Interesse om lid te worden?
Aangesloten bij Voetexperts zijn
Doe hier de digitale voetprobleem analyse
Doe hier de digitale voetprobleem analyse
Voetexperts
5 beloften
  • Inspirerend in ondernemerschap
  • Stimulans tot verbetering kwaliteit
  • Netwerkmogelijkheden
  • Korte lijnen met chirurgie en orthopedisch schoenmakers
  • Inkoopvoordelen
Altijd een Voetexpert
Bij u in de buurt
ZEKER VAN KWALITEIT BIJ 175
 VOETEXPERTS LOCATIES
ZEKER VAN KWALITEIT BIJ 175 VOETEXPERTS LOCATIES