Namiddag gedeelte keuze uit 4 workshops

Workshop 1
Martijn Mensink (Mindful Run): Mindful walking and running


In deze workshop neemt Martijn je mee het bos in voor een rondje Mindful walking en voor alle niveaus een stukje mindful running. Wat is het belang van aandachtig rennen en wandelen? Tijdens deze workshop leer je hoe je mindfulness en ademhalingstechnieken kunt integreren in je eigen leefstijl.

Deze workshop is een onderdeel van de succesvolle Mindful Run Methodiek. De kracht van ademhalen, heeft zeer veel impact. Medewerkers ervaren direct het effect van stressvermindering en helderheid. Meer zuurstof = meer energie!
Maak het mee in deze actieve workshop van Martijn Mensink.

Workshop 2
Jordy den Engelsman: Interactie cliënt en behandelaar


Meer bewust gebruik willen maken van jezelf als therapeut en je praktijkruimte om een effectievere behandeling te creëren? In deze workshop gaan we stapsgewijs aan de slag met de externe en persoonlijke factoren welke vanuit de ‘mind’ effect hebben op de ‘steps’ van de cliënt. Denk hierbij aan praktijkinrichting, eigen houding, omgevingsfactoren en stress.

Aan het einde van de workshop stap je naar buiten met een overzicht of plan voor je eigen praktijkvoering om een meer representatief en complete analyse te maken van het beweeggedrag van de cliënt.

Workshop 3
David Müskens: Biologika en Touch of Matrix


David behandelt als (turn)podotherapeut al 12 jaar lang klachten aan de onderste extremiteit. Door het volgen van verschillende opleidingen heeft hij ingezien dat het niet alleen belangrijk is om ook de bovenste extremiteit mee te nemen in het onderzoek maar ook het brein. En zelfs nog een stap verder; ons onderbewustzijn! Werken met de 90% van onze hersenen die wij nog niet snappen, maar we wel prachtig mee kunnen werken.

Stap vandaag eens uit je podotherapeutische comfortzone en krijg inzicht in het zinvolle proces van ’ziek’ worden. Via de Biologika-wijze legt David uit wanneer ons lijf ‘klachten’ gaat geven. Via de DORN-methodiek laat hij het gevolg zien van ruggenwervels die niet netjes recht staan. En door middel van Touch of Matrix dat je deze informatie weer lekker kunt vergeten omdat ons onderbewust zijn zelf precies weet wat er aan de hand is. JIJ bent je eigen therapeut!

Ben jij ook zo benieuwd naar de onderliggende oorzaak van fasciïtis plantaris, de hallux valgus en knie-pijn?

Workshop 4 Linda van der Helm workshop: Can you feel it?
An injury is not a process of recovery, it’s a process of discovery

Ik ben een voorstander van praktische workshops en daarom gaan we in mijn workshop bewegen en het gevoel herontdekken. We weten allemaal hoe de cliënt beter zou kunnen bewegen, maar hoe is dat bij jezelf? Kun jij voelen waar nog werk aan de winkel is? We gaan uit het hoofd en focussen op jouw lijf. Ben jij ook nieuwsgierig wat jij vandaag mag ontdekken?
 
Doe hier de digitale voetprobleem analyse
Doe hier de digitale voetprobleem analyse
Voetexperts
5 beloften
  • Inzichtelijk bewezen kwaliteit
  • Verbinder in voetzorg van A tot Z
  • Landelijke dekking
  • Transparantie
  • De cliënt staat centraal
Altijd een Voetexpert
Bij u in de buurt
ZEKER VAN KWALITEIT BIJ 175
 VOETEXPERTS LOCATIES
ZEKER VAN KWALITEIT BIJ 175 VOETEXPERTS LOCATIES