Linda van der Helm (connecting footsteps)

WAT EEN CHRONISCHE BLESSURE JOU NOG MEER KAN VERTELLEN

“Als het gaat om chronische blessures, dan ben ik een echte ervaringsdeskundige. Langdurige enkelklachten, liesproblemen, polsklachten en op mijn tweeëntwintigste scheurde ik mijn kruisband. Ik besloot te stoppen met voetballen en revalideerde zoals verwacht. Echter bleef ik vage klachten houden die mij in de weg stonden om te doen wat ik leuk vond, namelijk bewegen!

Ik weet zeker dat jij in de rol als podotherapeut deze situatie herkent. Er zijn veel cliënten met bijvoorbeeld de bekende fasciitis plantaris, waarbij het herstel toch niet zo loopt zoals jij had gedacht. Waarom helpt de therapie bij de een wel en bij de ander totaal niet is een vraag die mij bleef fascineren. Ik ging op onderzoek en ontdekte een totaal andere benaderingswijze. Blessures zijn namelijk FANTASTISCH interessant.

Met veel liefde deel ik de inzichten, tips en ideeën die mijn podobrain toen enorm heeft doen inspireren.

CV
  • Linda van der Helm – blessure transformatie coach

Linda van der Helm is afgestudeerd als (sport)podotherapeut. Na 10 jaar in deze branche gewerkt te hebben, klopte het voor haar niet meer en ging het roer om. Ze startte haar onderneming Connecting Footsteps. In haar werk begeleidt ze mensen met chronische blessures (aan het onderlichaam) om zich fysiek en mentaal weer echt fit te voelen. Door middel van een coachingsprogramma vertaalt ze de blessure naar de onbekende onderliggende oorzaken en laat ze haar cliënten ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun weg naar herstel, energie en vrijheid
 
Doe hier de digitale voetprobleem analyse
Doe hier de digitale voetprobleem analyse
Voetexperts
5 beloften
  • Inzichtelijk bewezen kwaliteit
  • Verbinder in voetzorg van A tot Z
  • Landelijke dekking
  • Transparantie
  • De cliĆ«nt staat centraal
Altijd een Voetexpert
Bij u in de buurt
ZEKER VAN KWALITEIT BIJ 175
 VOETEXPERTS LOCATIES
ZEKER VAN KWALITEIT BIJ 175 VOETEXPERTS LOCATIES